Image Alt

Ique

Kiinnostaako sinua kilpapelaaminen? Kilpapelaaminen huipulla vaatii paljon, mutta kuka tahansa voi päästä sinne! Liity IQUEn tiimiin ja pääset harjoittelemaan joukkueessa, sekä kehittymään pelaajana.

IQUE:n pelitila sijaitsee yhteistyökumppanimme Perheliikuntakeskus Hipan yläkerrassa. Tilassa on 12 kilpailustandardit täyttävää pelikonetta kaikilla varusteilla sekä valmennettavilla peleillä. Tila on vain IQUEn käytössä. Et siis välttämättä tarvitse omaa pelikonetta.

Liikuntatiloina käytämme Hipan tiloja, joten käytössämme ovat kuntosali, parkoursali, volttimatto ja muita tiloja sekä liikuntavarusteita.

JR-Klubiin voi ilmoittautua heti ja mukaan pääsee kesken kaudenkin, jos tyhjiä paikkoja on. Osallistujat jaetaan ryhmiin lähinnä pelitoiveiden mukaan, mutta katsomme myös hiukan ikää ryhmiä kasatessamme.

JR-Klubin pelipäivä on ryhmästä riippuen, joko tiistai tai torstai. Molemmista ryhmistä löytyy tällä hetkellä vielä tilaa. Tarvittaessa (esim. muiden harrastusten takia), ryhmää on mahdollista vaihtaa. Tästä on kuitenkin oltava meihin yhteydessä mahdollisimman pian ja keskusteltava asiasta valmentajan kanssa.

Pelivalmennus tiistaisin klo 17:00-18:30 (ryhmä 1)

Klubissa liikuntapäivä on keskiviikkoisin klo 18:30-19:15 (ryhmät 1 & 2)

Pelivalmennus torstaisin klo 17:00-18:30 (ryhmä 2)

Ylimääräistä toimintaa järjestetään viikonloppuisin (noin 1 kerran kuukaudessa), joka on vapaaehtoista. Näistä infotaan JR-Klubilaisia erikseen.

Kotisivut: https://ique.gg

 

Category:
Date:

Leave a Reply