a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Helsinkiläinen jääkiekkoseura IFK Helsinki aloitti esports-projektin marraskuussa 2016. Organisaatio sai nimekseen Helsinki REDS ja se on uudelleen brändätty nimelle hREDS.

Ensimmäisten vuosien aikana hREDS on ollut mukana lukuisissa eri esports lajeissa. Aloitimme Overwatchilla 2016 ja olemme tämän jälkeen olleet mukana myös Dota 2, Hearthstone, EA:n NHL pelisarjan 6v6 ja 1v1 pelimuodoissa, Fortnitessä, sekä Counter Strike: Global Offensivessä. hREDS:iä edustavat pelaajat ovat menestyneet omissa lajeissaan organisaatiota edustaessaan. Parhaita esimerkkejä ovat Lassi “Belaeu” Kallion 17:sta sija Fortniten World Cup tapahtumassa 2019, sekä Erik “Eki” Tammenpään maailmanmestaruus NHL18 1v1 pelimuodossa. hREDS:in CS:GO joukkue on perustettu 2018. Joukkueemme kilpailee viikottain ja sillä on finaalisijoja useista suomalaisista turnauksista ja liigoista.

hREDS:in tavoite on tulla yhdeksi johtavimmista esports organisaatioista ja tarjota pelaajillemme hoivaava ympäristö jotta he voivat saavuttaa omat tavoitteensa esportsin parissa

Kotisivut: https://hreds.gg

 

Facebook: https://www.facebook.com/HelsinkiREDS/

 

Twitter: https://twitter.com/hredsofficial

 

YouTube:

 

Instagram: https://www.instagram.com/hredsofficial/

 

Twitch:

 

Discord:

Date: